Bont voor Dieren

19 maart 2019 – Bont voor Dieren zet haar campagne met de Bontblocker voort en staat vandaag voor bontverkoper Farfalla in de Rotterdamse Aert van Nesstraat. De hele dag blokkeert onze campagnebus, met daarop een treffende anti-bontboodschap, net als bij voorgaande acties het zicht op de etalage en winkel. Deze hangen vol met bont van merken als Airforce, Canadian Classic en Peutery. Ondanks eerder aandringen en actievoeren om bontvrij te gaan, heeft Farfalla hier tot op heden geen gehoor aan gegeven. De bus en onze mascotte Wally de Wasbeerhond vallen zo op dat het winkelend publiek direct doorheeft dat Farfalla martelmode verkoopt. Wij zullen geïnteresseerden de hele dag voorlichten over de herkomst van bont.

Om actie te kunnen voeren tegen winkels waar bont wordt verkocht, moeten wij vaak parkeerkosten, benzine en  dure vergunningen betalen. Wil jij ook dat wij het hele land door kunnen met de Bontblocker om actie te voeren? Steun dan de campagne met een tikkie en zorg ervoor dat we voor meer winkeletalages kunnen gaan staan met de Bontblocker.

Elk bontproduct is afkomstig van een dier dat niet wilde sterven. Wij zullen dit de klanten van Farfalla en geïnteresseerden duidelijk maken. Met deze kennis over de gruwelijke waarheid achter de bontkraag kan niemand dit toch nog willen kopen of dragen? Op een andere manier steunen of doneren kan natuurlijk ook. Namens jou strijden we voor de dieren en stoppen wij de martelmode. Onze campagnes steunen kan hier.

In december en februari stonden wij met de Bontblocker voor de etalage van Woolrich in Amsterdam, voor De Skihut in Scheveningen en voor PAUW in Amsterdam. Ook een marteletalage gezien? Meld het ons!


Wil je altijd op de hoogte zijn van ons laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang deze regelmatig in je mailbox.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.