Bont voor Dieren

Op deze pagina zie je hoe jij kan helpen om bont de wereld uit te krijgen!

Actie tegen bont

Wil jij ons helpen om bont de wereld uit te helpen? Start dan een actie! Op deze pagina kan je heel makkelijk (samen met je vader of moeder) een actiepagina aanmaken. Daarna geef je jouw actie een mooie titel, vertel wat je gaat doen en verzamel sponsors in je omgeving! Met het geld dat jij ophaalt, gaan wij keihard aan het werk om de bontindustrie te stoppen!

Actiepakket

Met ons actiepakket kun je de bontvrije boodschap in jouw omgeving verspreiden! Nieuwsgierig geworden? Bestel jouw actiepakket (in overleg met jouw ouders) dan via onze webshop! Het actiepakket bevat de volgende onderdelen: 10 bontkragenfolders, 5 anti-bontposters, 15 bonttesten, een anti-bontbutton, 20 anti-bontstickers, 1 bontvrije raamsticker, 4 funky bontvrijstickers, 4 petitielijsten, 1 Gideon-kaartenboekje en 5 Bontberichten van Bont voor Dieren.

Bestel hier het actiepakket.

Spreekbeurt

Vind jij dat je klasgenoten ook alles over bont zouden moeten weten? Download dan ons spreekbeurtpakket!

In het spreekbeurtpakket vind je informatie over de dieren zoals zeehonden en pelsrobben, vossen, coyotes, nertsen, konijnen, chinchilla’s en wasbeerhonden die worden gehouden voor het bont, hoe de dieren in het wild leven en hoe je echt van nep bont kunt onderscheiden. Ook kun je een kijkje nemen op bontkragen.nl Genoeg onderwerpen dus om een goeie en diervriendelijke spreekbeurt te houden.

Download jouw spreekbeurtpakket via de knop!

SB