Bont voor Dieren

De verkiezing Dom Bontje 2017 is gesloten. Met een meerderheid van de stemmen is presentator Wilfred Genee de winnaar van de oneervolle titel Dom Bontje 2017. De overige genomineerden waren de populaire social influencer Lizzy van der Ligt, prinses Beatrix,  rapper Ronnie Flex, stylist Bastiaan van Schaik en de dames van De Balkjes.

 

De jaarlijkse verkiezing beoordeelt het gebruik van bont door bekende Nederlanders. Met de verkiezing wil Bont voor Dieren mensen bewust maken van het dierenleed dat aan bont kleeft en de bekende Nederlanders wijzen op hun voorbeeldfunctie.

Heb jij een Dom Bontje gespot? Vul dan nu hieronder het contactformulier in of stuur ons een mail met de naam van de bekende Nederlander, waar je diegene met bont gespot hebt en het liefst een foto en wie weet wordt deze persoon een van de genomineerden voor de titel Dom Bontje 2018!

  • Laat ons hier (met een link) weten welke bekende Nederlander je gezien hebt met echt bont, waar en wanneer. Hieronder kan je eventueel een foto toevoegen.
  • Max. bestandsgrootte: 128 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.