Bont voor Dieren

De verkiezing Dom Bontje 2017 is gesloten. Wilfred Genee is met een meerderheid van de stemmen uitgeroepen tot Dom Bontje 2017. Wil jij iemand nomineren voor de titel Dom Bontje 2018? Laat het ons hier weten.

 

 

 

 

 

 

Wilfred Genee

Gefeliciteerd Wilfred! Niet alleen ben je verkozen tot beste presentator van het jaar, wellicht komt daar binnenkort nog een prijs bij; die van Dom Bontje. Voor je bontkraag is een dier op afschuwelijke wijze gedood en het vlees weggegooid. Moeten we je nog meer vertellen? Want een journalist van jouw kaliber zou toch eigenlijk beter moeten weten.

Lizzy van der Ligt

De populaire stylist en blogger neemt dierenleed wel heel licht op. Lizzy weet dat een vos anaal geëlektrocuteerd is voor het bontrandje om haar slipper, toch blijft zij het lelijke schoeisel dragen en promoten. Hiermee slaat de populaire influencer niet alleen volledig de plank mis maar geeft zij ook het verkeerde voorbeeld aan haar duizenden volgers. Terug naar de modeschoolbanken Lizzy!

Ronnie Flex

De populaire rapper Ronell, verschuilt zich niet alleen onder de naam Ronnie Flex, maar ook onder zijn bontkraag. Iemand die het lef heeft om te zingen over drank & drugs, zou ook de ballen moeten hebben om geen dierenleed te dragen. Tot die tijd zit Ronnie in de race voor Dom Bontje.

Bastiaan van Schaik

Het moet worden gezegd; we bewonderen de mode-stylist voor de kilo’s die hij is kwijtgeraakt, echter is hij zijn bontkraag vergeten te verwijderen. Jammer, want als er iemand is die weet hoe de mode-industrie werkt, zou je denken dat meneer van Schaik dit moet zijn… Toch heeft hij al die tijd zijn fashion-oogkleppen opgehouden, want zonder enige gene draagt hij een schaamkraag. Tijd voor een make-over.

Prinses Beatrix

Voor de derde keer nomineren wij de prinses als Dom Bontje. Beatrix is blijkbaar nog steeds van mening dat het dragen van anaal geëlektrocuteerde vossen heel normaal is. Dat zij voorbij gaat aan haar voorbeeldfunctie is pijnlijk voor haar volk, maar vooral voor de dieren. Liever levert zij het bont in bij onze stichting. Wij gebruiken het graag op scholen ter voorlichting.

De Balkjes

Op LindaTV kijken we weer wekelijks met de Balkjes mee. Een cosmetische ingreepje hier of daar, de camera staat in ieder geval elke week klaar. Om vet te verbranden duiken ze zelfs een vrieskist in. Zo cool als ze zijn, dragen ze dieren helaas geen warm hart toe. Deze dames houden van een strakke huid en volle lippen, maar voor het dragen van hun bont hebben de dieren hun vacht eraf laten rippen.