Bont voor Dieren

2 juli 2019 – Onderzoekers van onze Franse zusterorganisatie One Voice hebben schokkende beelden gemaakt op een nertsenfokkerij in het noorden van Frankrijk. Op de beelden zijn vreselijke dingen te zien. Dode pasgeboren nertsen die bovenop andere dode nertsen liggen. Kooien die onder de uitwerpselen zitten. De onderzoekers troffen nertsenlijken aan die uit elkaar gescheurd en aan het ontbinden waren. Sommigen waren zelfs gemummificeerd. Hiertussen zaten vele, nog levende nertsen opgesloten in hun krappe kooien.

One Voice heeft direct aangifte van dierenmishandeling gedaan en een verzoek tot sluiting ingediend. De nog levende nertsen moeten zo snel mogelijk opgevangen worden door de Franse overheid. Het is van groot belang dat de overheid inziet dat direct ingegrepen moet worden en dat deze dieren gered worden. Help jij ook mee door de petitie van One Voice te tekenen?

Dit zijn enkele beelden die de onderzoekers gemaakt hebben. PAS OP: ze zijn erg schokkend!

Frankrijk heeft op dit moment vijf nertsenfokkerijen. Deze beelden zijn afkomstig van een van deze fokkerijen. Volgens de Fur Free Alliance is dit een van de vreselijkste bontfokkerijen in Europa. Teken daarom vandaag nog de petitie zodat deze dieren zo snel mogelijk uit deze hel gered kunnen worden.


Wil je altijd op de hoogte zijn van ons laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang deze regelmatig in je mailbox.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.