Bont voor Dieren

kantoor

Op deze pagina vind je de vacatures die op dit moment bij Bont voor Dieren openstaan. Heb je een hart voor dieren en wil je ons helpen in de strijd tegen bont?

Bont voor Dieren zoekt een fondsenwerver / online marketeer.

 ——————————————————————————————————————–

Vacature fondsenwerver / online marketeer Bont voor Dieren (24-32 uur per week)

Bont voor Dieren is een stichting die zich inzet vóór de dieren en tégen bont. Wij vinden dat je geen dieren moet doden om van hun vacht een bontartikel te maken. Wij bereiken onze doelen door actieve lobby, (straat)campagnes en voorlichting. Wij zijn een groeiende organisatie die 100 % afhankelijk is van giften van donateurs. Met deze giften hebben wij al veel grote resultaten kunnen behalen zoals diverse nationale fokverboden. Op ons kantoor in Amsterdam werkt een team van medewerkers, vrijwilligers en onze directeur.

Doel van de functie

Zorgdragen voor het realiseren van het fondsenwervingsbeleid. Hij/zij vertaalt in het verantwoordelijkheidsgebied de strategische keuze & visie van de stichting. Verantwoordelijk voor het realiseren en uitvoeren van het social mediaplan.

Plaats in de organisatie
Rapporteert aan de manager marketing & communicatie.

Verantwoordelijkheidsgebieden

 • Verantwoordelijk voor het fondsenwervingplan;
 • Verantwoordelijk voor het social media plan, SEA en website;
 • Plannen, coördineren en evalueren van alle fondsenwervende activiteiten;
 • Samen met het campagneteam op effectieve manier gebruik weten te maken van free publicity en social media;

Kerntaken

Opstellen van jaarplan fondsenwerving;

 • Signaleren van markt, omzet en concurrentie ontwikkeling en hierop inspelen. Je onderzoekt of bestaande bronnen voor fondsenwerving verder uitgebreid kunnen worden en gaat proactief op zoek naar nieuwe bronnen en fondsen;
 • Signaleren van trends en ontwikkelingen op gebied van de doelgroepen en ICT;
 • Optimaliseren van de organisatie ter verhoging van de klanttevredenheid;
 • Opstellen van een social media/website plan, doelen en actieplannen en het continu opvolgen van de resultaten;
 • Genereren en optimaliseren van traffic conform targets van (terugkerende) bezoeker- en gebruiksaantallen;
 • Rapporteren over online statistieken en deze vertalen in concrete vervolgacties;
 • Realiseren en optimaliseren van de conversie;

Wie je bent

Je bent een ervaren en resultaatgerichte fondsenwerver die waarde hecht aan het verdiepen van relaties en het betrekken van donateurs. Je hebt ervaring met online marketingkanalen en conversie-optimalisatie. Google Analytics, WordPress, SEO en SEA zijn je niet vreemd.

We zoeken een energieke, initiatiefrijke en gedreven teamplayer met minimaal HBO werk- en denkniveau op het gebied van fondsenwerving en online marketing. Je bent een doelgerichte expert die fondsenwervende activiteiten succesvol initieert en coördineert. Je behoudt het overzicht, structureert en stelt prioriteiten. Bovenal ben je enthousiasmerend en sterk in het opbouwen en onderhouden van relaties. Je hebt minstens drie jaar relevante werkervaring en uiteraard onderschrijf je de doelstelling van Bont voor Dieren van harte.

Wat bieden wij ?

Wij bieden je een betrokken werkomgeving waarin veel bijzondere campagnes worden opgezet en uitgevoerd en waar veel ruimte is voor eigen ideeën en inbreng. Bont voor Dieren biedt arbeidsvoorwaarden die passen bij een goede doelen-organisatie en bij het profiel van deze functie. Bont voor Dieren hanteert de beloning conform het CAO Welzijn.

Ben je geïnteresseerd in deze functie?

E-mail dan voor 10 februari 2017 een motivatie met CV naar Wendy Nagel via   info@bontvoordieren.nl o.v.v. sollicitatie fondsenwerver / online marketeer.