Bont voor Dieren

31 oktober 2019 – Beeld je het eens in: een treinstation dat volhangt met posters met daarop de boodschap ‘medeplichtig aan martelmode’. Met deze posters willen wij alle scholieren en jongvolwassenen bereiken die reizen met de trein en daar hebben we hulp bij nodig!

De bijdrage van onze achterban kan de postercampagne dit jaar nog mogelijk maken. Wij houden van 4 tot 10 november een digitale collecteweek. Iedereen kan nu een eigen collectebus aanmaken en aan vrienden, familie en collega’s vragen om een donatie.

We streven naar een bedrag van € 7260 om in de grote steden zichtbaar te zijn. Wanneer we samen meer geld ophalen, kunnen de posters op meer stations verspreid worden. We willen zoveel mogelijk mensen bereiken met onze boodschap: op naar een bontvrije wereld!

Geen eigen collectebus aanmaken, maar wel een donatie doen voor de bontkragencampagne? Doneer dan hier in de Bont voor Dieren collectebus.

 

 


Wil je altijd op de hoogte zijn van ons laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang deze regelmatig in je mailbox.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.