Ga naar de inhoud

Voordelig schenken

Wist je dat je het werk van Bont voor Dieren structureel kunt steunen door middel van een schenking? Met een schenking leg je de donatie vast voor een minimale periode van 5 jaar. 

De schenking heeft een aantrekkelijk belastingvoordeel, deze is aftrekbaar van het belastbaar inkomen. Tussenkomst van een notaris is niet nodig en er geldt geen minimum of maximum bedrag. Je kunt zelf aangeven op welk moment de schenking wordt afgeschreven en op welke manier. Door jouw schenking kunnen we ook op de lange termijn opkomen voor de dieren in de bontindustrie.

Vul de overeenkomst in en stuur deze digitaal of per post naar ons op. We sturen een getekend exemplaar retour. Liever het document per post ontvangen? Neem dan contact op via info@bontvoordieren.nl

Je gift is volledig aftrekbaar van het belastbaar inkomen. Afhankelijk van je inkomen en leeftijd ontvang je een percentage van het jaarlijkse uitgekeerde bedrag terug van de Belastingdienst. Via de schenkcalculator kun je berekenen wat jouw fiscale voordeel.

Kom in actie voor alle dieren die het slachtoffer zijn van de bontindustrie

0

dieren wereldwijd hebben jouw hulp nodig