Ga naar de inhoud

Campagnes

We vinden dat geen enkel dier mag lijden voor een onnodig luxeproduct als bont. Om dit te bereiken, voeren we campagne: van voorlichtingscampagnes tot modemerken die we aanspreken op hun bont gebruik.

Adopteer een geredde vos of nerts! De dieren wisten te ontsnappen uit hun krappe kooi en uit handen te blijven van de fokkers, waardoor ze niet eindigden als bontkraag.

huidige campagnes

Wereldwijd kunnen modemerken zich aansluiten bij het Fur Free Retailer programma. De retailers doen dan openbaar afstand van bont.
We moeten actie blijven voeren tegen de zeehondenjacht in Canada! Samen knokken we voor deze prachtige dieren. Teken nu de petitie.
Max Mara blijft schaamteloos bont verkopen. Dit moet stoppen! Stuur nu een bericht naar Max Mara en pleit voor bontvrije mode. Samen stoppen we het dierenleed.
Halt: regelmatig gaat de Te Bont Politie op pad om symbolische bekeuringen uit te delen. Wie bont draagt, wordt op straat staande gehouden.
Nieuw of oud: bont dragen straalt uit dat het een acceptabel product is. Met kringloopwinkels weren we bont uit het straatbeeld.
In november tijdens killing season raken miljoenen bontdieren wereldwijd ‘furmist’. Enkele maanden later worden ze teruggevonden als bontkraag.

Kom in actie voor alle dieren die het slachtoffer zijn van de bontindustrie

0

dieren wereldwijd hebben jouw hulp nodig

Afgelopen campagnes

Om aandacht te vragen voor bontvrij stemmen bij de Europese verkiezingen, lopen we van Amsterdam naar Brussel.
Loesje spreekt duidelijke taal over bont! Ook in Nederland is de bontindustrie nog lang niet verleden tijd.
Het dierenleed achter de schermen in de bontindustrie is verborgen. We leggen de verbinding tussen het leed en het eindproduct.
Furrealisme is een reizend kunstproject die voorbijgangers confronteert met de surrealistische werkelijkheid van de bontindustrie.
Scheveningse wintersportwinkel Skihut verkoopt willens en wetens bont en liegt zonder schaamte zijn klanten voor over de herkomst ervan.
Na jarenlang actievoeren heeft het Nederlandse modemerk Airforce besloten geen bont meer te gebruiken in de collecties.