Ga naar de inhoud

Skihut ga bontvrij!

Februari 2021 – Bont voor Dieren en Animal Rights hebben in weer en wind actiegevoerd voor een bontvrij beleid van Skihut. Een paar maanden geleden stonden we ook al voor de Scheveningse wintersportwinkel die willens en wetens bont verkoopt en zonder schaamte zijn klanten voorliegt over de herkomst ervan.  

Moranni te Winkel, campagneleider bij Bont voor Dieren, snapt niet waarom Skihut blijft vasthouden aan de verkoop van bont. “We hebben het over immens dierenleed dat onnodig en wreed is. Dat weten steeds meer consumenten en dat weet Skihut. Modemerken gaan niet voor niets massaal bontvrij. Wij staan altijd open voor een gesprek met de winkel. Tot die tijd moeten we met onze acties laten zien dat bont echt niet meer kan.” 

De strijd van Animal Rights en Bont voor Dieren tegen bont gaat onverminderd door. “Het is natuurlijk absurd dat we de bontindustrie in ons land verbieden, maar nog wel bont importeren en verkopen”, zegt Jessica Smit van Animal Rights.

Delen via:
blijf op de hoogte van het nieuws over en de campagnes tegen de bontindustrie

Kom in actie voor alle dieren die het slachtoffer zijn van de bontindustrie

0

dieren wereldwijd hebben jouw hulp nodig

HEB JE VRAGEN OVER DONEREN?

Is er iets niet duidelijk of wil je meer informatie? We zijn zowel via e-mail als telefonisch bereikbaar

Bekijk ook eens

Adopteer een geredde vos of nerts! De dieren wisten te ontsnappen uit hun krappe kooi en uit handen te blijven van de fokkers, waardoor ze niet eindigden als bontkraag.
Wereldwijd kunnen modemerken zich aansluiten bij het Fur Free Retailer programma. De retailers doen dan openbaar afstand van bont.
We moeten actie blijven voeren tegen de zeehondenjacht in Canada! Samen knokken we voor deze prachtige dieren. Teken nu de petitie.