Bont voor Dieren

Als u niet alleen bij leven maar ook daarna uw liefde voor dieren wilt laten voortleven, kunt u Bont voor Dieren begunstigen met een erfstelling of een legaat. In een testament kunt u laten vastleggen dat uw geld en bezittingen terecht komen bij mensen en organisaties die u dierbaar zijn. Zo maakt u ook in de toekomst een verschil voor bontdieren. Dieren in de bontindustrie hebben mensen nodig die voor ze opkomen. Nu, maar ook in de toekomst.

In onze brochure delen we onze kennis over nalaten. U kunt hier nalaten, een bontvrije wereld dankzij uw testament downloaden. Wilt u de brochure liever per post ontvangen? Klik dan op de onderstaande afbeelding en vul het formulier in, wij sturen de informatie vervolgens toe.

Contact
U kunt uw testament op laten maken bij de notaris, die u onder andere kan informeren over de mogelijkheden en kosten. Als u besluit om Bont voor Dieren op te nemen in uw testament, heeft de notaris de volgende gegevens nodig:

Stichting Bont voor Dieren
Panamalaan 110
1019 AZ Amsterdam
Kamer van Koophandel: 41002701
IBAN: NL68TRIO0338625232

Wilt u meer informatie over het werk van Bont voor Dieren? Neem dan contact met ons op via 020-676 66 00 of info@bontvoordieren.nl.