Ga naar de inhoud

Adopteer een dier

In verschillende Europese landen worden miljoenen dieren gefokt en gedood voor hun vacht. Ook in Finland zijn bontdieren hier de dupe van. Daarom is er hulp nodig: opvangcentrum Tuulispää vangt vossen en nertsen in nood op. In het opvangcentrum in Somero leven meer dan 100 dieren. Wat ze gemeen hebben is dat ze nergens heen konden of dat hun leven bedreigd werd.

Jij kunt meehelpen! Door een vos of een nerts te adopteren draag je bij aan de dagelijkse verzorging die het dier in de opvang krijgt. Adopteer nu: 

  • Help een bontdier in nood met liefdevolle opvang 
  • Ontvang een certificaat en foto van jouw adoptiedier 
  • Lees regelmatig updates over hoe het met jouw adoptiedier gaat 

Met jouw hulp zorgen we ervoor dat de geredde vossen en nertsen hun beste leven kunnen leiden bij Tuulispää in Finland. Je helpt al met een donatie vanaf € 5 per maand. 

Delen via:
blijf op de hoogte van het nieuws over en de campagnes tegen de bontindustrie

Kom in actie voor alle dieren die het slachtoffer zijn van de bontindustrie

0

dieren wereldwijd hebben jouw hulp nodig

HEB JE VRAGEN OVER DONEREN?

Is er iets niet duidelijk of wil je meer informatie? We zijn zowel via e-mail als telefonisch bereikbaar

Bekijk ook eens

Wereldwijd kunnen modemerken zich aansluiten bij het Fur Free Retailer programma. De retailers doen dan openbaar afstand van bont.
We moeten actie blijven voeren tegen de zeehondenjacht in Canada! Samen knokken we voor deze prachtige dieren. Teken nu de petitie.
Max Mara blijft schaamteloos bont verkopen. Dit moet stoppen! Stuur nu een bericht naar Max Mara en pleit voor bontvrije mode. Samen stoppen we het dierenleed.