Loop mee: op weg naar een bontvrij Europa

€ 805
16%
Nederland gaat op donderdag 6 juni naar de stembus voor de Europese verkiezingen. Om aandacht te vestigen op deze verkiezingen én om iedereen ervan te overtuigen dat ze op een partij stemmen die een bontvrij Europa hoog in het vaandel heeft staan, organiseren we een sponsorloop. Vanuit ons kantoor in Amsterdam wandelen we op 3, 4 en 5 juni in een paar etappes richting Brussel. Elke maand zijn we voor onze lobby voor een bontvrij Europa een paar dagen in Brussel. We reizen dan met de trein vanaf Amsterdam. In de eerste week van juni gaan we het anders doen: delen van de reis leggen we lopend af. We nodigen je van harte uit om ons te sponsoren of met ons mee te lopen. Tijdens het lopen vertellen we over onze missie voor een bontvrije wereld en de rol die de EU hierin heeft. Als je meeloopt, kun je ook zelf een collectebus aanmaken en je laten sponsoren. Het opgehaalde geld gebruiken we in onze strijd tegen de bontindustrie. We lopen drie etappes:
  • op 3 juni van ons kantoor in Amsterdam naar Abcoude (21 km)
  • op 4 juni van Gouda naar Rotterdam (26 km)
  • op 5 juni van Vilvoorde (België) naar het Europees Parlement in Brussel (22 km)
Wil je ons sponsoren door mee te lopen? Maak dan een digitale collectebus aan en laat ons weten welk deel van de etappe je erbij wilt zijn. Je krijgt de exacte routeinformatie toegestuurd.
We weten dat dierenwelzijn een belangrijke kwestie is voor Europese burgers. Denk maar aan de meer dan 1,5 miljoen mensen die hebben gevraagd om een bontvrij Europa via het burgerinitiatief ‘Fur Free Europe.’ Sandra Schoenmakers: “Het is nu of nooit. De komende verkiezingen zijn cruciaal. Dit gaat voorbij aan de traditionele tegenstellingen tussen links en rechts. Verschillende politieke partijen zijn pleitbezorger van een bontvrij Europa. Dierenwelzijn staat voorop, het is tijd om voor eens en altijd de bontindustrie in Europa te stoppen”.
Delen via:
blijf op de hoogte van het nieuws over en de campagnes tegen de bontindustrie

Kom in actie voor alle dieren die het slachtoffer zijn van de bontindustrie

0

dieren wereldwijd hebben jouw hulp nodig

HEB JE VRAGEN OVER DONEREN?

Is er iets niet duidelijk of wil je meer informatie? We zijn zowel via e-mail als telefonisch bereikbaar

Bekijk ook eens

We moeten actie blijven voeren tegen de zeehondenjacht in Canada! Samen knokken we voor deze prachtige dieren. Teken nu de petitie.
Max Mara blijft schaamteloos bont verkopen. Dit moet stoppen! Stuur nu een bericht naar Max Mara en pleit voor bontvrije mode.
Halt: regelmatig gaat de Te Bont Politie de straat op om symbolische bekeuringen uit te delen aan bontdragers.