Bont voor Dieren

14 maart 2024 – Een grote droom is uitgekomen! We gaan directe hulp bieden aan individuele dieren die gered zijn uit de bontindustrie. Vanaf vandaag kun je op afstand een vos of nerts adopteren, zo steun je het dier met de dagelijkse verzorging.

De opgevangen dieren wisten te ontsnappen uit hun krappe kooi en uit handen te blijven van de fokkers, waardoor ze niet eindigden als bontkraag. Ontdek alles over onze nieuwe bijzondere samenwerking met de dierenopvang in Finland waar de dieren nu veilig wonen. Deze vossen en nertsen hebben jouw hulp hard nodig voor de dagelijkse verzorging!

In verschillende Europese landen worden dieren helaas nog steeds gefokt en gedood voor hun bont. Ook in Finland zijn vossen, wasbeerhonden en nertsen hier de dupe van. De omstandigheden waarin deze dieren gefokt worden, zijn afschuwelijk.

Daarom is er hulp nodig: opvangcentrum Tuulispää vangt ontsnapte vossen en nertsen op, omdat ze niet in het wild kunnen overleven. En jij kunt daarbij helpen met een adoptie. Niet door een dier in huis te nemen, maar door bij te dragen aan hun verzorging.

Maak kennis met de dieren en lees hun verhaal. Met jouw hulp zorgen we ervoor dat zij hun beste leven kunnen leven in Tuulispää. Je helpt al met een donatie vanaf € 5 per maand.


Wil je altijd op de hoogte zijn van ons laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang deze regelmatig in je mailbox.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.