Bont voor Dieren

17 januari 2019 – Bont voor Dieren heeft vandaag Chicco, dat babyartikelen verkoopt, aan de Bontvrijlijst toe kunnen voegen! Het van oorsprong Italiaanse merk al jaren geen gebruik van bont en gaat nu een stap verder door de Bontvrijverklaring van Bont voor Dieren en de Fur Free Alliance te tekenen. Hierdoor is het voor iedereen duidelijk dat zij bontvrij babykleding kunnen aanschaffen bij Chicco.

Het merk besteedde altijd al veel aandacht aan de materialen die zij gebruikt voor haar baby- en kinderkleding. Door het tekenen van de Bontvrijverklaring en vermelding op de Bontvrijlijst laat Chicco publiekelijk zien duurzaamheid erg belangrijk te vinden.

Chicco ondertekende de verklaring na contact met onze Italiaanse partnerorganisatie LAV omdat dierenwelzijn en dierenbescherming een prioriteit zijn voor het bedrijf.

De producten van Chicco worden in 120 landen verkocht. In Nederland is het onder andere verkrijgbaar bij Prénatal dat tevens op de Bontvrijlijst staat.


Wil je altijd op de hoogte zijn van ons laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang deze regelmatig in je mailbox.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.