Wie heeft Bram gezien?

Ze grijpen altijd aan: vermissingsposters van dieren. Iedereen hoopt dat een kwijtgeraakte kat of hond snel en in goede gezondheid teruggevonden wordt. Tijdens de killing season in november raken miljoenen bontdieren wereldwijd ‘furmist’. Zij hangen enkele maanden later om iemands nek als bontkraag, prijken als decoratie op een muts of bungelen aan een tas. Gevonden!

Om bewustwording te creëren over de dieronterende bontindustrie, verspreidt Furmist zich door heel het land. Er hangen indringende posters op middelbare scholen en op straat zien consumenten die onderweg zijn naar de stad voor een nieuwe jas de posters op driehoeksborden rondom lantaarnpalen. Op sociale media vragen we jongvolwassenen mee te zoeken naar Bram, Chico, Lotje, Bella en Pip.

Jij kunt zelf ook helpen! Hang de Furmist-poster zichtbaar op je raam of deur en bestel posters om bij jou in de buurt te verspreiden.

 

Delen via:
blijf op de hoogte van het nieuws over en de campagnes tegen de bontindustrie

Kom in actie voor alle dieren die het slachtoffer zijn van de bontindustrie

0

dieren wereldwijd hebben jouw hulp nodig

HEB JE VRAGEN OVER DONEREN?

Is er iets niet duidelijk of wil je meer informatie? We zijn zowel via e-mail als telefonisch bereikbaar

Bekijk ook eens

Om aandacht te vragen voor bontvrij stemmen tijdens de Europese verkiezingen, organiseren we een sponsorwandeling van Amsterdam naar Brussel.
We moeten actie blijven voeren tegen de zeehondenjacht in Canada! Samen knokken we voor deze prachtige dieren. Teken nu de petitie.
Max Mara blijft schaamteloos bont verkopen. Dit moet stoppen! Stuur nu een bericht naar Max Mara en pleit voor bontvrije mode.