Te bont politie

De Te Bont Politie deelt symbolisch bekeuringen uit aan bontdragers. De inspecteurs gaan tijdens de acties recht op hun doel af. Wie bont draagt, wordt op straat staande gehouden. Zeker het fluitje trekt van menig persoon de aandacht. Vervolgens gaat een inspecteur het gesprek aan met de voorbijganger.

Bontdragers krijgen voorlichting over de bontindustrie en er wordt uitgelegd waar hij of zij aan bijdraagt door bont te kopen en het te dragen. Wie ervoor kiest de kraag of accessoire niet af te doen, krijgt symbolisch een bekeuring. Geen echte natuurlijk. Op de prent die meegegeven wordt, vullen we gegevens in van de bontdrager en er staat meer informatie op over de bontindustrie en onze contactgegevens, mocht iemand zich bedenken.

Delen via:
blijf op de hoogte van het nieuws over en de campagnes tegen de bontindustrie

Kom in actie voor alle dieren die het slachtoffer zijn van de bontindustrie

0

dieren wereldwijd hebben jouw hulp nodig

HEB JE VRAGEN OVER DONEREN?

Is er iets niet duidelijk of wil je meer informatie? We zijn zowel via e-mail als telefonisch bereikbaar

Bekijk ook eens

Adopteer een geredde vos of nerts! De dieren wisten te ontsnappen uit hun krappe kooi en uit handen te blijven van de fokkers, waardoor ze niet eindigden als bontkraag.
Wereldwijd kunnen modemerken zich aansluiten bij het Fur Free Retailer programma. De retailers doen dan openbaar afstand van bont.
We moeten actie blijven voeren tegen de zeehondenjacht in Canada! Samen knokken we voor deze prachtige dieren. Teken nu de petitie.