Bont voor Dieren

23 april 2020 – Sinds kort hebben wij een nieuwe directeur, Sandra Schoenmakers. Zij stelt zich graag voor aan onze donateurs, volgers en anderen belangstellenden. 

Op 15 april ben ik begonnen als directeur van deze prachtige organisatie. Dat ik die mooie plek nog eens zou mogen innemen, had ik niet gedacht toen ik heel lang geleden m’n button van voorloper het Anti Bont Comité opspeldde.

Al mijn hele leven kom ik op voor dierenwelzijn. Naast lidmaatschappen van de verschillende dierenwelzijnsorganisaties, ben ik in 2007 actief geworden als vrijwilliger bij de Partij voor de Dieren. Daar ben ik nu onder andere voorzitter van de afdeling Noord-Holland. Verder heb ik lange tijd in het bedrijfsleven gewerkt. Ook werkte ik korte tijd in de maatschappelijke dienstverlening. Alle kennis en ervaring die ik in deze periode heb vergaard, is nu voor Bont voor Dieren.

We hebben veel plannen en doelen en die gaan we samen verwezenlijken. Met ons team, onze vrijwilligers, onze donateurs en onze samenwerkingspartners gaan we een definitief einde maken aan de bontindustrie en het commerciële gebruik van bont op wat voor manier dan ook. Ik heb er zin in!


Wil je altijd op de hoogte zijn van ons laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang deze regelmatig in je mailbox.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

 

Niks missen?

Wil je weten wat er speelt in de bontindustrie en wat we bereiken? Schrijf je dan in voor onze 
e-mailnieuwsbrief en ontvang elke maand het laatste nieuws.