Bont voor Dieren

3 juni 2022 – Aan elke bontkraag die je op straat ziet, gaat ongekend dierenleed vooraf. Dit dierenleed vindt plaats achter gesloten deuren. Het is hoog tijd dat Nederland ziet wat de gevolgen zijn van het dragen van bont.

Uit recent onderzoek blijkt dat zeker 80% van de Nederlanders niet goed op de hoogte is van het leed in de bontindustrie. Daarom zijn we verheugd om te kunnen vertellen dat we een spot hebben gemaakt en we zijn trots op het resultaat!

De beste manier om ervoor te zorgen dat de waarheid keihard binnenkomt, is het tonen van confronterende beelden. We kunnen dit samen voor elkaar krijgen. De video is er al, nu nog het geld om deze video aan zoveel mogelijk mensen te laten zien. Daarvoor hebben we € 21.071 nodig. Met dit bedrag kunnen we advertentieruimte inkopen op televisie, op YouTube en in tijdschriften.

In de maand juni houden we een crowdfundingsactie. We hebben jouw hulp hard nodig! Samen rekenen we af met de bontindustrie.

Bekijk hieronder een preview van de spot. Let op schokkende beelden.

 


Wil je altijd op de hoogte zijn van ons laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang deze regelmatig in je mailbox.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.