Bont voor Dieren

17 november 2020 – Wij zijn dit jaar aangesloten bij het platform ‘Stap over en steun’. Als je via dit platform bij de zorgvergelijker je nieuwe zorgverzekering afsluit, doneer je kosteloos €15 aan ons! 

De zorgpremies voor 2021 zijn nu bekend. Voor veel mensen is dit het moment om met één simpele overstap te besparen voor het gehele jaar. Al jaren nemen de zorgpremies toe in Nederland. Steeds meer Nederlanders stappen daarom jaarlijks over van zorgverzekering. Dit jaar wordt verwacht dat de stijging extra groot zal zijn, vanwege het coronavirus. In 2019 stapten 1,2 miljoen Nederlanders over.

Op de website Stap over en steun kies je eenvoudig uit ruim 20 bekende goede doelen in Nederland, ingedeeld in een aantal categorieën waarop gefilterd kan worden. Vervolgens vindt de daadwerkelijke overstap van zorgverzekering plaats via de website van de zorgvergelijker. Wanneer de vergelijkingssite wordt bereikt via Stap over en steun en de overstap succesvol is, maakt het platform €15 over aan Bont voor Dieren.

Wil je Bont voor Dieren ook steunen, zonder extra kosten, kijk dan nu op Stap over en steun.


Wil je altijd op de hoogte zijn van ons laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang deze regelmatig in je mailbox.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.