Bont voor Dieren

28 oktober 2019 – Ben jij een passievolle dierenvriend die onderdeel uit gaat maken van Bont voor Dieren? Wij zijn op zoek naar meerdere gastlesdocenten voor het schooljaar 2019-2020 die jongeren voorlichting willen geven over bont en de bontindustrie. Met name in het noorden van het land komen wij gastlesdocenten tekort.

Het doel van de functie is het geven van informatie en inspirerende gastlessen over bont op basisscholen, middelbare scholen, het voortgezet onderwijs en diverse events. Jij kan het verschil maken door kinderen bewust te maken over de waarheid achter bontindustrie.

Functie-eisen
• Je bent in staat goed over te brengen waar Bont voor Dieren voor staat.
• Je bent communicatief sterk en in staat discussies in goede banen te leiden.
• Je weet leerlingen actief te betrekken bij de presentatie.
• Je bent minimaal vijf keer per jaar inzetbaar voor het geven van een gastles.
• Je hebt affiniteit met de doelstelling van Bont voor Dieren.

Wij bieden gastlesdocenten een training aan om goed voorbereid voor de klas te staan. Daarnaast bieden wij volledige onkostenvergoeding. Gastlessen worden meestal ruim van tevoren aangevraagd, de kans is klein dat je kort van tevoren benaderd wordt.

Ben je geïnteresseerd in deze functie? E-mail dan voor 30 november 2019 een motivatie met CV naar Moranni te Winkel via info@bontvoordieren.nl o.v.v. sollicitatie gastlesdocent.


Wil je altijd op de hoogte zijn van ons laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang deze regelmatig in je mailbox.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.