Bont voor Dieren

Een van onze belangrijkste pijlers is voorlichting. Hiermee vertellen wij aan het grote publiek, maar ook aan gerichte groepen als schoolklassen en mode-fanaten, wat de waarheid achter bont is. Op deze manier willen wij mensen bewust maken van het gruwelijke leed dat achter een bontkraag of een andere onnodige accessoire schuilgaat, zodat zij overtuigd raken van onze boodschap: bont is niet oke!

Hier kan je vinden op welke scholen we al gastlessen hebben gegeven.

Samen met gastlesdocent Celina gaf actrice Miryanna van Reeden voor Bont voor Dieren een gastles aan kinderen in Den Haag. Hoe dat ging zie je in de video!

Miryanna was te gast in de studio van het AD om te vertellen over de lessen die ze voor Bont voor DIeren geeft. Kijk het item hier terug.

Wil jij ook een gastles van Bont voor Dieren krijgen bij jou op school? Hier kan je er kosteloos een aanvragen.

Bont voor Dieren is regelmatig op straat te vinden om het winkelend publiek voor te lichten over bont. Tijdens de ‘Maak het niet te Bont Voorlichtingstour’ trokken wij met een bus langs verschillende grote steden.

Maak het niet te Bont

Ook bekende Nederlanders en modeontwerpers werken graag met ons samen om voorlichting te geven. Dankzij hun inzet konden wij deze voorlichtingsfilm over wasbeerhondenbont maken:

 

 

Niks missen?

Wil je weten wat er speelt in de bontindustrie en wat we bereiken? Schrijf je dan in voor onze 
e-mailnieuwsbrief en ontvang elke maand het laatste nieuws.