Bont voor Dieren

Voorlichting is een van onze belangrijkste pijlers. We vertellen wat de waarheid achter bont is. Zo willen wij jongeren bewust maken van het gruwelijke leed dat achter hun bontkraag of een andere accessoire schuilgaat, zodat zij overtuigd raken van onze boodschap: bont is niet oké!

We geven gastlessen op het basis- en voortgezet onderwijs. De leerlingen krijgen informatie over de herkomst van bont en de dieren in de bontindustrie en leren het verschil zien tussen echt- en synthetisch bont. Door corona kunnen veel van onze gastlessen niet doorgaan. Omdat wij het belangrijk vinden dat jongeren wel geïnformeerd blijven worden over bont, willen wij de les digitaal aanbieden op de scholen.

De kosten voor het ontwikkelen van de digitale educatielessen bedragen €1870. Door eenmalig €2,00 te doneren via onze digitale collectebus kunnen wij de video opnemen en dit najaar al aanbieden op alle scholen in Nederland!


Wil je altijd op de hoogte zijn van ons laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang deze regelmatig in je mailbox.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.