Bont voor Dieren

Vandaag voeren wij actie voor de deur van het bekende bontkragenmerk Woolrich. We staan met een aanhanger met daarop twee spandoeken op de parkeerplaats recht voor de etalage van Woolrich in de P.C. Hooftstraat in Amsterdam.

Wij staan de hele dag bij de winkel om voorlichting te geven over het bont dat door Woolrich verkocht wordt. Wil je dat deze bontblocker voor de etalage blijft staan? Dat kan door een bijdrage te leveren aan de parkeerkosten. Een uur parkeren in de P.C. Hooftstraat kost 4 euro. Via deze link kun je via jouw bank 4 euro doneren voor deze campagne (update 2021: inmiddels niet meer mogelijk). Van het geld kunnen we de parkeerkosten betalen van de bontblocker. Mochten we meer geld ophalen dan zullen we dit gebruiken voor parkeerkosten voor een nieuwe actie met de aanhanger

Woolrich staat bekend om de jassen met bontkragen van wasbeerhonden-, coyote en vossenbont. Op hun website stellen ze dat het bont dat zij gebruiken afkomstig is “van dieren die niet zijn onderworpen aan oneerlijke of onethische praktijken.” Deze dieren zitten hun hele leven in een krappe kooi opgesloten of worden met pijnlijke wildklemmen gevangen waarna ze gedood worden voor hun vacht.

Dat vinden wij wel oneerlijke én onethische praktijken! Dit zullen wij de klanten van Woolrich duidelijk maken.

Op een andere manier doneren of een hoger bedrag kan natuurlijk ook. Onze campagnes steunen kan hier.


Wil je altijd op de hoogte zijn van ons laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang deze regelmatig in je mailbox.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.