Bont voor Dieren

Vossen worden anaal geëlektrocuteerd, coyotes worden met wildklemmen gevangen en wasbeerhonden worden doodgeslagen. Nog steeds zijn er bedrijven die geld willen verdienen aan dit extreme dierenleed.

Over onderstaande bedrijven krijgen wij de meeste klachten. Ondanks de informatie die Bont voor Dieren hen heeft gestuurd, gaan deze bedrijven nog steeds door met de verkoop van dierenleed. Help mee om deze bedrijven te overtuigen om bontvrij te gaan! Stuur ze een e-mail door een bontmelding te versturen. Dat onze Te Bontlijst effect heeft is een feit, al veel winkels zijn bontvrij gegaan dankzij publieke acties van Bont voor Dieren.

Airforce
Alibaba
AliExpress
Beverly Beethoven
BK Leder

By Hilke
Canada Goose
De Skihut
Dejaque
Dubbel & Dwars Fashion
Dutchmoda
Eddy’s
Episode
Huis van Schagen
iChica.nl
Jackie Luxury
Jaguar Mode
Karmaloog
Leather Palace
Leder Paleis
Madeleine Fashion
Miinto
Moda Italia

Nature’s Valley
Oger
Pand 26
Parajumpers
Pauw
Penfield
River Woods
Showroomprive
Sport N Styles
Stylesuit
‘t Schooltje
Telstar
The Factory
The Stone
Tip de Bruin
Topshelf
Van der Zee
Versano
Westwing
Wim Jaquet Sports
Woolrich

Misschien ken jij een winkel die bont verkoopt, een tijdschrift dat bont afbeeldt of bekende Nederlanders die bont dragen. Wij voeren actie namens jou. Vaak met succes! Help ons en geef jouw bontmelding door aan het desbetreffende bedrijf via de bontmelding.

Gelukkig zijn er ook veel bedrijven die het wel begrepen hebben en er een bontvrij beleid op na houden. Bekijk deze bedrijven op onze bontvrijlijst.