Ga naar de inhoud

Fur free retailer

In Nederland vertegenwoordigt Bont voor Dieren het internationale Fur Free Retailer programma. Wereldwijd kunnen merken, winkelketens en boetieks zich aansluiten en officieel kiezen voor een bontvrijbeleid. Hiermee doen ze openlijk afstand van de inkoop en verkoop van producten met bont. Het maakt niet uit of bont wel of geen onderdeel is geweest van eerdere collecties; deelname aan Fur Free Retailer is een statement voor bontvrije mode. 

Inmiddels staan bijna 1600 merken zoals Zara, Dolce & Gabbana, H&M, Prada, G-Star RAW, Gucci, Michael Kors en Daily Paper op de bontvrijlijst. Deze lijst blijft wekelijks groeien. Ga je op vakantie naar het buitenland en staat shoppen op de agenda? Bekijk dan de internationale lijst van Fur Free Retailer. Hier staan ook winkels en merken op die in Nederland niet beschikbaar zijn. 

Wil je zorgeloos bontvrij winkelen in Nederland? Raadplaag dan onze bontvrijlijst. Op deze lijst staan alle merken en winkels die online en fysiek beschikbaar zijn in Nederland. 

Helaas zijn er ook nog merken die niets geven om dierenwelzijn. Zij blijven te pas en te onpas bont verwerken in hun collecties en kopen producten met bont in om te verkopen. Wil je zien waar je absoluut niet moet winkelen? Bekijk dan onze Te Bont lijst.

Delen via:
blijf op de hoogte van het nieuws over en de campagnes tegen de bontindustrie

Kom in actie voor alle dieren die het slachtoffer zijn van de bontindustrie

0

dieren wereldwijd hebben jouw hulp nodig

HEB JE VRAGEN OVER DONEREN?

Is er iets niet duidelijk of wil je meer informatie? We zijn zowel via e-mail als telefonisch bereikbaar

Bekijk ook eens

Adopteer een geredde vos of nerts! De dieren wisten te ontsnappen uit hun krappe kooi en uit handen te blijven van de fokkers, waardoor ze niet eindigden als bontkraag.
We moeten actie blijven voeren tegen de zeehondenjacht in Canada! Samen knokken we voor deze prachtige dieren. Teken nu de petitie.
Max Mara blijft schaamteloos bont verkopen. Dit moet stoppen! Stuur nu een bericht naar Max Mara en pleit voor bontvrije mode. Samen stoppen we het dierenleed.