Bont voor Dieren

30 januari 2023 – Op 25 januari was onze directeur in Brussel om Bont voor Dieren en de Fur Free Alliance te vertegenwoordigen bij de kick-off van de Fur Free Europe (FFE) Working Group van de Intergroup on the Welfare & Conservation of Animals. 

In de FFE Working Group zitten Europarlementariërs samen met vertegenwoordigers van Eurogroup for Animals en de Fur Free Alliance om het European Citizens Initiative (ECI) voor een bontvrij Europa te ondersteunen en te promoten. De werkgroep doet dit door activiteiten te ontplooien, zodat zo spoedig mogelijk een resolutie van het Parlement over een verbod op de pelsdierhouderij in de gehele EU wordt aangenomen. Daarnaast zorgt de werkgroep ervoor dat er publieke campagneactiviteiten worden ontplooid om verdere druk uit te oefenen en de aandacht te krijgen, onder andere door de media. Het komende jaar zullen we regelmatig in Brussel te vinden te zijn!


Wil je altijd op de hoogte zijn van ons laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang deze regelmatig in je mailbox.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.