Ga naar de inhoud

We nodigen je met plezier uit voor een onvergetelijk Silent Disco evenement op Fur Free Friday! Op vrijdag 24 november vieren we dat steeds meer modemerken bontvrij zijn en dat wereldwijd al talloze bontfokkerijen zijn gesloten. Tegelijkertijd vragen we met onze Silent Disco aandacht voor de 100 miljoen slachtoffers die de bontindustrie jaarlijks nog maakt. We moeten samen blijven strijden voor deze dieren, voor een toekomst zonder bontindustrie.  

Wat kun je verwachten:

  • Silent Disco: Dans op je favoriete beats, omringd door bontgenoten die dezelfde passie delen voor bontvrije mode en dierenwelzijn.
  • Dansworkshop: Altijd al een paar dansmoves willen leren? Doe dan mee met één van de leuke workshops salsa of reggaeton om 16.00, 17.30 en 19.00.
  • 360° camera: Leg jouw vrijdagmiddagbezigheid vast met een te gekke foto. Wie weet strik je onze Wally de Wasbeerhond wel voor een kiekje! Deel de foto online voor nog meer zichtbaarheid.
  • Hapjes en drankjes: Geniet van heerlijke hapjes en een verfrissend drankje, terwijl je met anderen in gesprek raakt over de impact die we samen hebben opgebouwd.
  • Missie steunen: Jouw aanwezigheid betekent veel voor ons, maar als je nog verder wilt gaan om de dieren te steunen, kun je op locatie ook een donatie doen. Elke bijdrage brengt ons dichter bij een bontvrije wereld.
Datum: Vrijdag 24 november
Tijd: 14:30 – 20:30 uur
Locatie: Bollendak Utrecht

Dit evenement is meer dan samen vieren, het zet vooral levens van miljoenen dieren op de kaart. Dans met ons, proost met ons en help de dieren. We kunnen niet wachten om ook jou op deze onvergetelijke dag te ontmoeten. Mark your calendars en tot ziens op Fur Free Friday!

Dit event wordt mede mogelijk gemaakt door de Stille Willy’sExtremos SalsaPaulitonSave Movement en 38 concepts.