Bont voor Dieren

14 mei 2021 – Wij worden op een geweldige manier ondersteund door onze vrijwilligers in de strijd tegen de bontindustrie. Bijvoorbeeld bij straatacties en voor kantoorwerkzaamheden. Natuurlijk zetten we de vrijwilligers graag in het zonnetje om ze te bedanken voor hun tijd en inzet.

Het afgelopen jaar waren ook wij gebonden aan de coronamaatregelen. Waardoor veel acties niet door konden gaan en omgezet moesten worden naar online voorlichting. Ook de jaarlijkse vrijwilligersbijeenkomst hebben we uit moeten stellen naar een later moment. Om onze vrijwilligers toch te bedanken voor hun aanhoudende betrokkenheid geven wij eco-vriendelijke bedrukte notitieboekjes met pen cadeau.

Gepersonaliseerd relatiegeschenk
De boekjes zijn gemaakt door Bedrukken.nl. Zij hebben een eigen drukkerij en veel voorraadartikelen, hierdoor zijn zij in staat om bedrukte relatiegeschenken snel te leveren. Voordat het drukproces in gang wordt gezet, wordt altijd eerst een gratis digitale drukproef gemaakt. Hierop is precies te zien hoe de opdruk op het product eruit komt te zien. Relatieschenken zijn niet alleen een effectieve manier om de naamsbekendheid te vergroten; ook zullen de notitieboekjes regelmatig gebruikt worden door onze vrijwilligers. Leuk én nuttig dus.

Onbetaalbaar
Onze vrijwilligers werken mee aan het doel dat wij willen bereiken: een bontvrije wereld. We hebben al veel mijlpalen bereikt en zullen consumenten blijven voorlichten over de waarheid achter bont!


Wil je altijd op de hoogte zijn van ons laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang deze regelmatig in je mailbox.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.