Bont voor Dieren

Wij starten onze grootste crowdfunding ooit! Help je mee?

Het overgrote deel van de bontkragen die je op straat ziet komt uit China. Vossen en wasbeerhonden komen daar op een gruwelijke manier aan hun einde. Dit moet stoppen en daar hebben we jou voor nodig!
Wij willen de misstanden in Chinese bontfokkerijen gaan filmen en verspreiden. Gruwelijke dierenmishandeling in bontfabrieken, het gebruik van honden-  en kattenbont, en de massale schaal waarop dieren worden gedood voor de mode. Voor dit project is veel geld nodig en we hopen dat jij hieraan bij wilt dragen.

Vlogger Teske de Schepper zet zich belangeloos in en roept iedereen op het China project van Bont voor Dieren te steunen.

Mentaliteitsverandering

Twee jaar geleden stopten Zara en H&M met de verkoop van levend geplukt angorawol, nadat beelden van krijsende konijnen de hele wereld overgingen. De Canadese zeehondenjacht is nagenoeg ingestort, doordat er beelden van gewonde en dode zeehonden werden verspreid.
Het moet mogelijk zijn om de import van bont uit China te stoppen, door de confronterende waarheid te laten zien!

Bont voor Dieren mikt op een mentaliteitsverandering. Met actuele beelden de waarheid keihard binnen laten komen bij de Chinezen. Tegelijkertijd willen wij ook dat de Nederlandse consument stopt met het kopen van bont. De enige manier om dit voor elkaar te krijgen is het tonen van actuele beelden van het gruwelijke dierenleed in China.

Help ons bij dit China project

Voor het maken van deze schokkende documentaire is veel geld nodig. Onze onderzoekers moeten, binnen zo kort mogelijke tijd, al het beeldmateriaal verzamelen. Voor deze gevaarlijke missie hebben wij een professioneel en lokaal undercoverteam nodig. Van alle beelden maken wij de meest indringende reportage die ooit is gemaakt. Dit kost bij elkaar 17.950 euro. Alleen de gruwelijke beelden kunnen de waarheid overbrengen! Zonder jullie kunnen we dit niet. Steun onze crowdfunding en stuur het team zo snel mogelijk op pad!