Bont voor Dieren

16 mei 2019 – Nadat bekend werd dat bontkragenmerk Airforce twee keer genomineerd was voor de titel ‘Beste Onderneming van Noord-Holland’ zijn wij direct in actie gekomen. De afgelopen weken hebben wij de hulp ingeroepen van onze supporters en zijn er meer dan 1500 protestmails naar de Ondernemingsverkiezing van Noord-Holland (OVNH) verstuurd. Een geweldig resultaat!

Airforce was genomineerd voor de juryprijs in de categorie MKB-midden en de publieksprijs van de ondernemingsverkiezing van Noord-Holland (OVNH) 2018-2019. Gisteravond vond de prijsuitreiking plaats. In de laatste tussenstand van de publieksprijs die 6 mei bekend is gemaakt stonden ze op de laatste plaats. Gisteravond bleek dat Airforce in beide categorieën niet in de prijzen is gevallen.

Wij kwamen in actie tegen de organisatie van de verkiezing omdat het verkopen van bont niet van deze tijd is. Bont is dieronvriendelijk, zeer milieubelastend en bevat zelfs schadelijke stoffen. Het past dan ook niet binnen de moderne ondernemersvisie van maatschappelijk verantwoord ondernemen.


Wil je altijd op de hoogte zijn van ons laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang deze regelmatig in je mailbox.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.