Bont voor Dieren

Campagne voor diervriendelijke politici

De Dierencoalitie lanceert vandaag een handige kieswijzer in aanloop naar de Tweede Kamer verkiezingen. Stem deze verkiezingen op een diervriendelijke politicus.

EFSA: nertsenfokkerijen zijn groot risico

Alle nertsenfokkerijen vormen een risico voor COVID-19 uitbraken en moeten strikt worden gecontroleerd. De EFSA publiceert deze conclusie aan de vooravond van het fokseizoen.

Sportmerk adidas op Fur Free Retailerlijst!

Sportkledinggigant adidas heeft aangekondigd zich in te gaan zetten voor een bontvrije toekomst en zich aan te sluiten bij het wereldwijde Fur Free Retailer-programma.

Modemerken: Statement versus Reality

Consumenten die een product met bont willen kopen, worden misleid door de onjuiste statements. Wij tonen het contrast tussen de statements en de werkelijkheid.

Digitale gastles voor scholieren

Met onze gastlessen op scholen maken wij jongeren bewust van de gruwelijke waarheid die schuilgaat achter elke bontkraag. De gastles is nu ook digitaal beschikbaar.

Modemerk Madeleine gaat bontvrij!

Het Duitse online modemerk Madeleine heeft besloten om vanaf aanstaande winter volledig bontvrij te gaan! Mede dankzij acties van ons en onze zusterorganisaties.

Maak een einde aan de dodelijke bonthandel

Bontfokkerijen zijn een tikkende tijdbom als het gaat om het risico op pandemieën en een ramp voor dieren. We roepen wereldwijd op om de fokkerijen te verbieden.

Wie gaat Dom Bontje 2020 dit jaar winnen?

De inmiddels traditionele verkiezing Dom Bontje is weer gestart! Stichting Bont voor Dieren laat zien welke bekende Nederlanders zich nog inlaten met het dierenleed.