Bont voor Dieren

Burgerinitiatief algeheel verbod op bont!

Bont voor Dieren en Animal Rights starten vandaag een burgerinitiatief waarmee zij het parlement vragen om een wet die zowel de import als de handel in bont verbiedt.

Zondag met Lubach: Weg met coronabont!

Gisteravond heeft Arjan Lubach tijdens ‘Zondag met Lubach’ keihard uitgehaald naar de vreselijke bontindustrie. Zeker twee miljoen kijkers werden geïnformeerd.

Groeiend verzet tegen de bontindustrie

Wij werken toe naar een Europees bontfokverbod. Samen maken wij deel uit van het groeiende verzet tegen de bontindustrie en krijgen de wereld bontvrij!

Vacature bestuurslid en penningmeester

Het bestuur is op zoek naar twee bestuursleden, ter versterking van het huidige bestuur. Het gaat hierbij om een algemeen bestuurslid en een penningmeester.

Petitie aangeboden tegen robbenjacht Namibië

Vandaag hebben wij de Namibische minister van Visserij, Albert Kawana, onze digitale petitie tegen de Namibische robbenjacht overhandigd. De petitie is 5226 keer getekend.

Open brief aan nertsenfokkers

Met deze brief zetten wij onze vraagtekens bij de riante vergoedingen die de nertsenfokkers ontvangen voor het vroegtijdig sluiten van de fokkerijen.

Nederland is vrij van de nertsenfokkerij!

Een bitterzoete overwinning voor de nertsen. Volgend jaar moeten alle nertsenfokkerijen in Nederland stoppen! Na november mogen de fokkers geen dieren meer houden.

Einde bontindustrie in Finland

De Finse sociaaldemocraten nemen een historisch standpunt in tegen bont. In een stemming heeft de grootste politieke partij van Finland toegezegd om een eind te maken aan de industrie.

Niks missen?

Wil je weten wat er speelt in de bontindustrie en wat we bereiken? Schrijf je dan in voor onze 
e-mailnieuwsbrief en ontvang elke maand het laatste nieuws.