Bont voor Dieren

Maak een einde aan de dodelijke bonthandel

Bontfokkerijen zijn een tikkende tijdbom als het gaat om het risico op pandemieën en een ramp voor dieren. We roepen wereldwijd op om de fokkerijen te verbieden.

Wie gaat Dom Bontje 2020 dit jaar winnen?

De inmiddels traditionele verkiezing Dom Bontje is weer gestart! Stichting Bont voor Dieren laat zien welke bekende Nederlanders zich nog inlaten met het dierenleed.

Het is voorbij: de kooien zijn leeg

De laatste Nederlandse nerts is vergast. Dat meldde minister Schouten vandaag in de Tweede Kamer. Na onze jarenlange strijd is dit een bitterzoete overwinning voor de nertsen.

Airforce: geen bont in nieuwe collecties!

De dag voor pakjesavond heeft Bont voor Dieren -geheel in stijl met jute zak, cadeautjes en een roe-  in totaal 2000 ansichtkaarten overhandigd aan Airforce.

Stop dodelijk bont: teken de petitie

Teken de wereldwijde petitie om de bontfokkerij te stoppen! Maak een einde aan de wrede en dodelijke bonthandel, voordat het de volgende pandemie veroorzaakt.

Bijna alle nertsenfokkerijen leeg

Op vier nertsenfokkerijen zijn op dit moment nog nertsen aanwezig. De verwachting is dat eind volgende week geen dieren meer worden gehouden voor bont in Nederland.

Airforce is er bijna, maar nog niet helemaal!

Vandaag op Fur Free Friday lanceert Bont voor Dieren een landelijke digitale actie om het Nederlandse modemerk Airforce helemaal bontvrij te krijgen. Stuur een kaart!

Stap over en steun Bont voor Dieren!

Sinds dit jaar is het mogelijk om kosteloos met jouw overstap van zorgverzekering bij te dragen aan ons. Je kunt namelijk het bedrag van €15 bijdragen met jouw overstap.

Kopenhagen Fur sluit de deuren!

Het grootste bontveilinghuis van de wereld sluit! Veilinghuis Kopenhagen Fur heeft deze beslissing moeten nemen wegens het ruimen van de nertsen in Denemarken.