Bont voor Dieren

23 januari 2020 – Hoewel de winter niet echt doorzet, is er genoeg te doen voor de Te Bont Politie! Donderdag 23 januari was wederom een groep medewerkers en vrijwilligers van Bont voor Dieren op pad om ‘bekeuringen’ uit te delen. Ditmaal in Purmerend.

Kou is natuurlijk helemaal geen excuus voor het dragen van bont, want ook zonder die kraag of pompom op een muts, is de winter goed door te komen. Hoewel het een rustige middag was, is er een aantal mooie gesprekken gevoerd met het winkelend publiek. Er werd veelal door mensen gedacht dat het bont aan hun jas niet echt kon zijn. Voornamelijk vanwege de prijs of door verkeerde voorlichting in de winkel. Dankzij onze aanwezigheid konden wij deze mensen voorlichten over de waarheid achter hun kraag.

Ook ditmaal was influencer Dorien Rose mee om met mensen in gesprek te gaan. Dankzij haar inzet worden veel jongeren bereikt, die vervolgens weer de belangrijke boodschap om te stoppen met het dragen van bont verspreiden.

 

 


Wil je altijd op de hoogte zijn van ons laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang deze regelmatig in je mailbox.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Niks missen?

Wil je weten wat er speelt in de bontindustrie en wat we bereiken? Schrijf je dan in voor onze 
e-mailnieuwsbrief en ontvang elke maand het laatste nieuws.