Bont voor Dieren

12 februari 2019 – Vandaag stond Bont voor Dieren met haar bontblocker voor de martel-etalage vol bont van de Skihut in Scheveningen. We hebben de vrachtwagen met daarop onze anti-bontboodschap geparkeerd voor de etalage. Het kan de bezoekers dan ook niet ontgaan dat er Martelmode verkocht wordt bij de Skihut. De winkel hangt vol met jassen met bontkragen van merken als Canada Goose, Airforce, Woolrich en Parajumpers. De klanten van de Skihut geven wij voorlichting over het dierenleed dat aan deze jassen kleeft.

Wil jij ook dat wij het hele land door kunnen met de Bontblocker om actie te voeren? Steun dan de campagne met een bijdrage (update 2021: tikkie is niet meer mogelijk) en zorg ervoor dat we voor meer winkeletalages kunnen gaan staan met de Bontblocker.

Elke bontproduct is afkomstig van een dier dat niet wilde sterven. Wij zullen dit de klanten van de Skihut duidelijk maken. Met deze kennis over de gruwelijke waarheid achter de bontkraag kan toch niemand dit met trots dragen? Op een andere manier steunen of doneren kan natuurlijk ook. Namens jou strijden we voor de dieren en stoppen wij de martelmode. Onze campagnes steunen kan hier.

In december stonden wij met de Bontblocker voor de etalage van Woolrich in de P.C. Hooftstraat in Amsterdam. Ook een marteletalage gezien? Meld het ons!


Wil je altijd op de hoogte zijn van ons laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang deze regelmatig in je mailbox.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.