Bont voor Dieren

28 juni 2019 – Vandaag zijn het jaarverslag en de jaarrekening gepubliceerd. Het jaarverslag laat zien wat er in 2018 is gebeurd binnen de organisatie, met hierbij een financiële verantwoording. Het was een veelbewogen jaar, waarin we vol energie verder hebben voortgebouwd op onze sterke basis. Dit heeft geleid tot hele mooie successen.

Zo zijn mede dankzij onze aanhoudende campagnes meerdere grote internationale modemerken gestopt met het gebruik van bont. Ook worden steeds meer consumenten zich bewust van het dierenleed dat gepaard gaat met de productie van hun bontkragen. Door alle inspanningen die geleid hebben tot het bontfokverbod in Nederland in 2024, heeft Bont voor Dieren veel knowhow opgebouwd. Deze kennis zetten we nu in om andere landen te helpen om ook daar fokverboden te realiseren. Het was tevens het jaar waarin we, in samenwerking met andere dierenwelzijnsorganisaties, misstanden hebben blootgelegd en rechtszaken hebben gevoerd. Veelal met succes.

Wij zijn dankbaar voor alle bijdragen van zoveel betrokken mensen die ons ook in het afgelopen jaar hebben geholpen met de strijd voor een bontvrije wereld.

Jaarverslag en jaarrekening 2018


Wil je altijd op de hoogte zijn van ons laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang deze regelmatig in je mailbox.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.