Bont voor Dieren

In actie komen voor Bont voor Dieren? Dat kan! Voor mensen die meer willen doen en geven, hebben wij diverse mogelijkheden.

Overig

Wil je anti-bontflyers bij jou in de buurt verspreiden? Geweldig! Controleer, voordat je met het verspreiden begint, bij jouw gemeente wat de regelgeving hierover aangeeft. In sommige gemeenten mag je zonder vergunning flyeren, tenzij het een commercieel doel dient. Andere gemeenten schrijven dat inwoners mogen flyeren, maar niet in besloten winkelgebieden. Veelal dien je flyers die door ontvangers op de grond zijn gegooid zelf op te ruimen. Deze Digitale Flyer kun je zelf uitprinten, door midden knippen of snijden en verspreiden.

Of je bestelt het Bont voor Dieren actiepakket.

Start zelf een actie

Het rennen van een marathon of de Nijmeegse Vierdaagse, zelfgebakken cakejes verkopen, een benefietconcert geven of me
t je beste vriend in een tuktuk naar Spanje fietsen. Er is een gebruiksvriendelijk platform waar jij een actiRene Beemstere kunt starten: Geef.nl. Natuurlijk willen wij jou zoveel mogelijk helpen door vanuit Bont voor Dieren aandacht te geven aan de sportieve of innovatieve acties die jij voor ons opzet. Dit kan bijvoorbeeld door het toesturen van promotiematerialen en het promoten van de actie via onze website, sociale media en blog.

 

Gratis doneren?

Wil je direct aan Bont voor Dieren doneren? Dan kun je een bedrag overmaken maken via Ideal via IBAN: NL11INGB0000003799 en BIC: INGBNL2A.

Wanneer je via GoedeDoelShop of HelpFreely winkelt of een reis boekt via BookDifferent, heb je de mogelijkheid om een donatie over te maken naar Bont voor Dieren. Deze organisaties zetten zich in voor goede doelen door een deel van hun marge te doneren aan goede doelen. Zij dragen Bont voor Dieren een warm hart toe en hebben ons benaderd om samen te werken. Bij aankoop van een product of reis kun je Bont voor Dieren aanvinken in de lijst van goede doelen die zij steunen.

helpfreely-facebookLogo Goede Doelen Shop
Mobiel

Wij maken gebruik van de SMS-dienst van GEEF.nl (4333). Als je BONTVRIJ smst doneer je direct 3 euro aan Bont voor Dieren.

Heb je gedoneerd via deze dienst en wil je jouw betalingen inzien? Ga dan naar deze website.