Bont voor Dieren

Gratis doneren?

In actie komen voor Bont voor Dieren? Dat kan! Voor mensen die meer willen doen en geven, hebben wij diverse mogelijkheden.

Ook als je winkelt via GoedeDoelShop, HelpFreely of Sponsorkliks heb je de mogelijkheid om een donatie over te maken naar Bont voor Dieren. Deze organisaties zetten zich in voor goede doelen door een deel van hun marge te doneren aan goede doelen. Bij aankoop van een product of reis kun je Bont voor Dieren aanvinken in de lijst van goede doelen die zij steunen. Wanneer je via Qassa winkelt, dan ontvang je een deel van het aankoopbedrag terug. Dit bedrag kun je schenken aan Bont voor Dieren. Koop je tenslotte een boek via YouBeDo dan gaat tot 12% naar Bont voor Dieren.

Start zelf een actie

Het rennen van een marathon of de Nijmeegse Vierdaagse, zelfgebakken cakejes verkopen of een benefietconcert geven. Een gebruiksvriendelijk platform waar jij een actie kunt starten is Geef.nl. Natuurlijk willen wij jou zoveel mogelijk helpen door vanuit Bont voor Dieren aandacht te geven aan de sportieve of innovatieve acties die jij voor ons opzet. Dit kan bijvoorbeeld door het toesturen van promotiematerialen en het promoten van de actie via onze website en sociale media.

Overig

Wil je anti-bontflyers bij jou in de buurt verspreiden? Geweldig! Controleer, voordat je met het verspreiden begint, bij jouw gemeente wat de regelgeving hierover aangeeft. In sommige gemeenten mag je zonder vergunning flyeren, tenzij het een commercieel doel dient. Andere gemeenten schrijven dat inwoners mogen flyeren, maar niet in besloten winkelgebieden. Veelal dien je flyers die door ontvangers op de grond zijn gegooid zelf op te ruimen. Deze Digitale Flyer kun je zelf uitprinten, door midden knippen of snijden en verspreiden. De digitale flyer is te verkrijgen in zwart-wit en in kleur.