Bont voor Dieren

Op ons kantoor in Amsterdam werkt een team van zes medewerkers. Samen met het bestuur, vrijwilligers door het hele land en onze donateurs vormen wij Bont voor Dieren.

Sandra Schoenmakers – directeur
In deze prachtige baan kan ik mijn hart volgen, terwijl mijn zakelijke kant ook uitstekend van pas komt. Mijn jarenlange werkervaring in communicatie en projectmanagement bij grote commerciële bedrijven en het dierenwelzijn waar ik me al sinds jonge leeftijd als vrijwilliger voor inzet, komen samen.

Danielle Knipscheer – communicatie en fondsenwerving
Ik ben enorm trots dat ik mijn steentje bijdraag aan een bontvrije wereld! Met het team brengen wij onze achterban op de hoogte van alle ontwikkelingen in de bontindustrie. Zonder de steun van onze donateurs zouden wij ons werk niet kunnen doen, hier ben ik erg dankbaar voor.

Amy Veenboer – beleidsmedewerker
Als beleidsmedewerker kan ik mijn liefde voor dieren inzetten in de strijd tegen bont. Ik doe voornamelijk onderzoek naar het gebruik en de herkomst van bont. Hoewel ik mijn werk met veel passie doe, hoop ik dat dit snel overbodig zal zijn.

Moranni te Winkel – campagneleider
Je droombaan uitvoeren voelt niet als werk. Het is mijn passie om te strijden voor het recht van elk dier. Ik ben campagneleider en in die functie kan ik alle kanten op met mijn creativiteit en bijdragen aan het realiseren van een bontvrije samenleving. Together we make fur history!

Noël van de Wiel – officemanager
Na een mooie periode als vrijwilliger, ben ik blij dat ik het team heb mogen versterken en mezelf in kan blijven zetten voor de dieren. Ik houd mij bezig met de administratieve kant van de stichting en zorg er voor dat alles op kantoor in goede banen loopt.

Vanessa Blakeslee – sales en marketing
Ik zorg ervoor dat onze bontvrije boodschap ook veel in het straatbeeld te zien is met ons brede aanbod aan artikelen in de webshop. Het bedenken van nieuwe producten, die niet alleen verantwoord geproduceerd worden maar ook onze trouwe achterban aanspreken, blijft een hele leuke uitdaging.

Nori- kantoorhond
Samen met mijn collega’s zet ik mijn beste pootje voor tegen de bontindustrie. Trouw ga ik mee naar kantoor en zorg daar voor de nodige gezelligheid!

 

Bestuur
Het bestuur van Bont voor Dieren is onbezoldigd en heeft momenteel de volgende leden:

Voorzitter – Jasper Blom
Penningmeester – Matthijs Snijder
Secretaris – Boris Janssen
Algemeen bestuurslid – Titia Tamminga