Bont voor Dieren

27 februari 2019 – Vandaag staat Bont voor Dieren met haar Bontblocker voor de marteletalage van kledingzaak PAUW in de Amsterdamse Van Baerlestraat. Onze campagnebus met daarop een anti-bontboodschap blokkeert hiermee het zicht op de etalage en winkel die volhangt met bont. De bus is samen met onze mascotte Wally de Wasbeerhond een enorme eyecatcher, waardoor het winkelend publiek direct begrijpt dat kledingzaak PAUW martelmode verkoopt. In haar winkels hangen jassen met bontkragen van merken als Woolrich en Lempelius. Het publiek lichten wij voor over de herkomst van bont.

Om actie te kunnen voeren tegen winkels waar bont wordt verkocht, moeten wij vaak parkeerkosten, benzine  en  dure vergunningen betalen. Wil jij ook dat wij het hele land door kunnen met de Bontblocker om actie te voeren? Steun dan de campagne met een tikkie en zorg ervoor dat we voor meer winkeletalages kunnen gaan staan met de Bontblocker.

Elk bontproduct is afkomstig van een dier dat niet wilde sterven. Wij zullen dit de klanten van PAUW en geïnteresseerden duidelijk maken. Met deze kennis over de gruwelijke waarheid achter de bontkraag kan niemand dit toch nog willen kopen of dragen? Op een andere manier steunen of doneren kan natuurlijk ook. Namens jou strijden we voor de dieren en stoppen wij de martelmode. Onze campagnes steunen kan hier.

In december februari stonden wij met de Bontblocker voor de etalage van Woolrich in Amsterdam en voor De Skihut in Scheveningen. Ook een marteletalage gezien? Meld het ons!


Wil je altijd op de hoogte zijn van ons laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang deze regelmatig in je mailbox.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.